Fish Spa behandeling

Beleef de exclusieve natuurlijke ervaring door de Garra Rufa visjes tijdens een behandeling in de Foot Spa. De voet behandeling in onze fish spa is een belevenis op zich en daarnaast krijgt u ook nog eens hele zachte voeten.

De behandeling

Tijdens een fish spa behandeling knabbelen de visjes de dode loszittende huidcellen van de voeten en een stukje van het been.

U kunt het vergelijken met een peeling voor de huid. De combinatie van het warme water en de tinteling aan de voeten, zorgt voor een zeer ontspannen gevoel.

Een Garra Rufa Fish Spa behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Reiniging en controle van de voeten
  • Fish spa behandeling voor de voeten
  • Koffie of thee tijdens behandeling
  • voeten créme na behandeling
Hygiëne

Bij Happy Skin staat hygiëne hoog in het vaandel. Dagelijks wordt de kwaliteit van het water gecontroleerd en het water in de spa wordt middels een pomp en filter 6x per uur gefiltert. Er is 24 uur per dag sprake van hoogwaardige mechanische en biologische filtratie. Op deze manier wordt gezorgd voor de gezondheid van onze gasten en van onze orginele Garra Rufa vissen!

Voordat onze gasten een Garra Rufa fish spa behandeling ondergaan worden de voeten gecontroleerd op wondjes, infecties en eventuele schimmels.

Adres


Happy Skin
Urkhovenseweg 43
5641 KB Eindhoven

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 20:00u
Zaterdag: 10:00 - 16:00u
Zondag: gesloten

Neem contact op


Tel: +31 (0)645288556
Email: info@happyskin.nl

Social media


facebook happy skin
 instagram happy skin google happy skin