Massages

Een ontspanningsmassage is bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een ontspannings-massage wordt de ademhaling dieper, spieren en pezen soepeler, het lichaam beter doorbloed en is er verbetering van de stofwisseling. De massages worden gegeven door een ervaren masseur of masseuse.

De behandeling

Intuïtieve ontspanningsmassage is een oliemassage die vanuit het gevoel wordt gegeven en waarbij gekeken wordt naar het individu. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast maar gekeken word naar wat iemand nodig heeft. Bij deze intuïtieve massage worden alle bekende klassieke massagevormen gecombineerd tot een persoonlijke massage. De massage richt zich niet alleen op het lichaam maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen. Regelmatig een massage verbetert dus niet alleen de fysieke gezondheid maar het geeft ook rust en vitaliteit. Het is een feel-good massage met een laag tempo waarbij je helemaal kunt wegdromen op rustige muziek. Het geeft energie en is stress verlagend. Goed én fijn worden zo gecombineerd in één massage.

Een ontspanningsmassage werkt goed bij lichamelijke klachten, maar kan ook een preventieve werking hebben op je lichaam. Meestal is de kracht van een ontspanningsmassage iets lichter, maar als klant kun je hier zeker uw voorkeur in aangeven. Bij een ontspanningsmassage van 30 minuten gaat het om een deelmassage, dit is meestal alleen de rug, nek en schouders. Bij een ontspanningsmassage van 45 en 60 minuten gaat het om een full-body massage. Bij een full-body massage worden je nek, schouders, rug, achter- en of voorkant van de benen, armen en je (voor)hoofd gemasseerd.

Adres


Happy Skin
Urkhovenseweg 43
5641 KB Eindhoven

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 - 20:00u
Zaterdag: 10:00 - 16:00u
Zondag: gesloten

Neem contact op


Tel: +31 (0)645288556
Email: info@happyskin.nl

Social media


facebook happy skin
 instagram happy skin google happy skin